Publicerad 14 juni 2024
Uppdaterad 14 juni 2024

Välkommen Alex! Bekanta dig med jubileumshusmodellen och utnyttja förmånen på 8 000 €!

Älvsbytalo 80 år! Till jubileumsårets ära designade vi en ny husmodell för finländarna. Älvsbytalos hus Alex är ett kompakt hus på 107 m² med 3–4 sovrum för upp till sex personer. Bekanta dig nu och utnyttja jubileumsförmånen på 8 000 €!

Det inflyttningsklara huset Alex 107 m² spar på kvadraterna och priset

Vi har skapat hem för dina minnen i redan 80 års tid!  För att hedra vår långa historia ville vi designa vår nya jubileumshusmodell för att svara på dagens boendeönskemål.

Den efterlängtade husmodellen Alex ger mer för mindre – du får alla egenskaper som ett stort hus har till priset för ett mindre hus. Sovrummen räcker till en familj på upp till sex personer och alla hemmets funktioner finns bekvämt på ett plan.

Tre olika planlösningar – till ett och samma pris

3 x flexibel planlösning!  Alex anpassar sig enligt din familjs behov – du kan välja bland tre planlösningsalternativ till samma pris!

  • 3–4 sovrum, stugkök 40,8 m²
  • 3 sovrum och arbetsrum, stugkök 40,8 m²
  • 3 sovrum och ett större stugkök 53,1 m²


Det öppna stugköket är hjärtat i alla planlösningar. Att ersätta ett sovrum med en arbetsplats eller ett arbetsrum skapar lugn och ro för till exempel distansarbete.

Agera snabbt och utnyttja jubileumsförmånen på 8 000 €!

Jubileumsåret till ära får köpare av husmodellen Alex en jubileumsförmån på 8 000 € på huspaketets pris! Leveranser för våren 2025 reserveras nu, fråga mer av din egen försäljare!

Observera! Alex-priset i din egen byggkommun som angetts på våra webbsidor inkluderar redan färdigt jubileumsförmånen på 8 000 €.

Bekanta dig med huspaketet Alex>


Det energieffektiva huset Alex är förmånligt att köpa och bo i.

Huspaketet Alex är energieffektivt precis som alla andra hus från Älvsbytalo.

NIBE-frånluftsvärmepumpen värmer huset kostnadseffektivt och  miljövänligt och vår egen väggkonstruktion Energy Wall ser till att du får ett sunt och friskt hus vars väggkonstruktioner kanske är de mest utvecklade och moderna på marknaden.


Inflyttningsklara Alex i ett nötskal

  • Designat för finländare
  • Kompakt hem på 107 m² med 3–4 sovrum
  • Tre planlösningsalternativ till samma pris
  • Snabba köpare får nu en jubileumsförmån på 8 000 € på huspaketets pris!
  • Huspaketets pris från  194 900  € (inkl. jubileumsförmånen)
  • Leverans våren 2025


Jubileumsförmånen på 8 000 € för husmodellen Alex är i kraft till 31.10.2024.


Älvsbytalo Oy ingår i Älvsbyhus-koncernen som är en av Nordens ledande hustillverkare. Koncernen är ett familjeföretag i tredje generationen. Vi har designat, tillverkat och monterat över 46 000 inflyttningsklara hus. Vi bygger hem åt våra kunder till marknadens mest konkurrenskraftiga pris utan att pruta på kvaliteten.

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Error

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.