Publicerad 21 augusti 2019
Uppdaterad 14 juli 2022

Uusi talopaketti Mikael – toteutuvien toiveiden talo

Kysyimme perheiltä, mitä he asumiseltaan haluavat. Näin syntyi Mikael: muuttovalmis, yksitasoinen talopaketti 129,2 m². Tilaa, valoa ja avaruutta, muttei yhtään turhaa neliötä. Erittäin avara keittiö-olohuone, kolme makuuhuonetta sekä kodinhoito- ja vaatehuoneet, erilliset wc ja kylpyhuone ja sauna.

Sopeutuvat tilat ovat sisustajan ilo

Mikaelin yli 55 m² keittiö–olohuone on juuri niin sopeutuvainen kuin perheen elämässä pitääkin, sisustajan toiveita unohtamatta. Ruokapöytä voi olla reilusti keittiössä ja fiinimpi ruokailutila olohuoneen puolella – mutta toisaalta yhdelläkin pärjää mainiosti, sillä Mikaelin keittiö kestää vaativimmatkin katseet. Keittiöön saa lisävalintana myös kätevän saarekkeen.

Jos perheessä kaivataan 4. makuuhuonetta tai erillistä työhuonetta, sen voi lisävalintana napsaista olohuoneesta – ja silti vielä nauttia tilojen avaruudesta.

Mikael ymmärtää perhe-elämää

Isoimman makuuhuoneen yhteydessä on oma, tilava vaatehuone. Perheen aamukiireisiin tuovat helpotusta erilliset wc ja kylpyhuone. Kodinhoidosta ja saunasta pääsee suoraan pihamaalle, samoin olohuoneesta.

Vaikka Mikael on isommallekin perheelle sopiva omakotitalo, jäävät asumiskustannukset erittäin maltillisiksi – kuten muissakin Älvsbytaloissa. Lämmityksestä ja hyvästä sisäilmasta pitää huolen tehokas poistoilmapumppu. Halutessaan talon voi kytkeä myös maalämpöön.

–Tämän päivän ostajat arvostavat pientä energiankulutusta ja pieniä asumiskustannuksia. Kaikki Älvsbytalot ovat energiatehokkaita ja ne on suunniteltu noudattamaan kiristyviä rakennusmääräyksiä jo nyt, kertoo Älvsbytalon toimitusjohtaja Jan-Erik Rusk.

Omakotitalo toiveittesi mukaan

Mikaelin saat täysin muuttovalmiina, avaimet käteen. Mieleisilläsi lisävalinnoilla voit muokata talopaketista juuri sinun perheesi tarpeisiin istuvan kodin. Voit tehdä lisävalintoja sekä Mikaelin ulkoasuun että sisätiloihin.

Toimitukset vuoden 2020 alusta.
(Huom: talo on muuttovalmis jo 4–5 viikon kuluttua toimituksesta)

Lisätietoja:

Jan-Erik Rusk
toimitusjohtaja
Älvsbytalo Oy
puh. 020 793 9630
jan-erik.rusk@alvsbytalo.fi


Älvsbytalo Oy
 kuuluu Älvsbyhus-konserniin ja olemme Pohjoismaiden johtava talovalmistaja. Konserni on perheyritys kolmannessa polvessa. Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo lähes 44 000 muuttovalmista taloa Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Rakennamme asiakkaidemme kodit markkinoiden kilpailukykyisimpään hintaan, laadusta tinkimättä.

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Error

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.